ได้ใอ้นี่แหละมา
แล้วมันต่างกันพรืออ่ะ...
อันนี้ยังไม่มีข้อมูลครับ...ต้องรอควังรายฮานก่อน
ควังรายฮานฝรั่งแลพลางๆ
I originally rated this lower than it deserved, not having had enough experience elucidating rye. Having been around the bourbon block a bit more now, I realize in revisiting that it's really well balanced grain (especially the way the rye comes through at finish), fruit, and spices. My vote is still for a dash of water to improve all facets of the experience, but don't dare ice or mix this one or you will miss out on the subtleties.
Amber.
Nose
Corn, almost-cooked caramel.
Body
Thin on the tongue, gritty on the teeth. Water improves texture.
Palate
More corn and charcoal, oak.
Finish
A little rough at the outset, followed by a warm corn-syrupy finish lasting pretty long. Be patient and wait for the rye to come through, especially when you smack your tongue against your palate. A dash of water brings out fermented peppery-banana, reduces rough edges, and certainly balances it even more.
Google translate
ผมจัดอันดับเดิมนี้ต่ำกว่ามันสมควรไม่ต้องมีเพียงพอประสบการณ์ไรย์แจ่มชัด ได้รับรอบบล็อกเบอร์เบิอีกเล็กน้อยตอนนี้ฉันตระหนักดีใน revisiting ว่ามันจริงๆดีเมล็ดสมดุล (โดยเฉพาะอย่างยิ่งวิธีไรย์ผ่านมาที่จบ), ผลไม้และเครื่องเทศ คะแนนของฉันยังคงเป็นสำหรับขีดของน้ำเพื่อให้ทุกแง่มุมของประสบการณ์ แต่ไม่กล้าน้ำแข็งหรือผสมหนึ่งนี้หรือคุณจะพลาดในรายละเอียดปลีกย่อย
สีเหลืองอำพัน
จมูก
ข้าวโพดเกือบสุกคาราเมล
ร่างกาย
บางลิ้นกล้าหาญบนฟัน น้ำปรับปรุงเนื้อสัมผัส
เพดานปาก
ข้าวโพดมากขึ้นและถ่านไม้โอ๊ค
เสร็จสิ้น
ค่อนข้างหยาบที่เริ่มตามผิวข้าวโพดน้ำเชื่อมอบอุ่นเป็นเวลานานยาวสวย ที่จะอดทนและรอข้าวมาผ่านโดยเฉพาะอย่างยิ่งเมื่อคุณตีลิ้นของคุณกับเพดานปากของคุณ เส้นประของน้ำหมักนำออกเผ็ด-กล้วยช่วยลดขอบหยาบและแน่นอนสมดุลมากยิ่งขึ้น